lucia_kuca_za_odmor_zagorje

Vu plavem trnaci mi hiža stoji,
od zelenih veja je videti ni,
bogica je z dreva, ne vufa se reva
pokazat pred ludmi, kak da se boji...

Dio je to teksta poznate zagorske pjesme koja lijepo opisuje kuću za odmor, apartman Luciu!

Na pitomom Zagorskom bregu, ponad nadaleko poznatih Termi Tuhelj, samo 3 minute šetnje od dvorca Mihanović, u mnoštvu borova, čempresa i breza smjestila se kuća za odmor, apartman Lucia s koje pogled sa jedne strane seže do Zagrebačke a sa druge pak do Cesargradske gore!

Lucia ima 3 spavaće sobe - na katu su glavna spavaća soba koja ima bračni ležaj, druga spavaća soba ima jedan ležaj a treća koja je u prizemlju ima ležaj na 2 kata. U prizemlju se još nalazi kuhinja i blagavaonica, dnevni boravak sa klasičnim kaminom, mala kupaonica te sauna.

​ ​

Očuvana priroda , pitomi zeleni brežuljci između kojih se 'skrivaju' brojni izvori ljekovite termalne vode,crkvice,stare hiže koje mame svojom autentičnošću,kurije ,dvorci i perivoji, najčešće su prve pomisli na Hrvatsko zagorje. Međutim, ova regija u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske,posljednjih godina turistički postaje sve prepoznatljivija na turističkoj karti Hrvatske.

Turistički potencijal Zagorja velik je i raznolik, zbog čega je ono i postalo vodeća destinacija kontinentalnog turizma Hrvatske - LINK.

Posjetite nas

Antuna Mihanovića 12, Tuheljske toplice

Nazovite nas

+385 92 340 5145